KLUBBERNE 
  
eliteSilkeborg er stiftet i samarbejde med syv af lokalområdets klubber, som alle prioriterer talentudvikling. De syv klubber er Silkeborg-Voel KFUM Håndbold, Silkeborg IF Fodbold, Mountainbike Klub Silkeborg, Silkeborg Kajakklub, Silkeborg Orienteringsklub, Silkeborg Roklub og Silkeborg-Ry Golfklub.
Siden er endnu flere klubber optaget i samarbejdet, og en hel stribe klubber er allerede repræsenteret af stærke udøvere på både Talent Team og eliteAkademiet.
Klubbernes interne talentarbejde organiseres suverænt i klubberne, mens eliteSilkeborg opfordrer til og er behjælpelig med at sikre, at denne træning har en vis standard og kvalitet samt lever op til Team Danmarks ATK-principper.

Gennem eliteSilkeborg er der for medlemsklubberne afsat midler til at sikre ansættelser og uddannelse af trænere til morgentræningerne, og der vil for elever, der i henhold til eliteSilkeborgs retningslinjer er godkendt som enten top- eller plantalenter være mulighed for at deltage i faste træningsaktiviteter som eksempelvis ATK, skadeforebyggelse, behandling, mentaltræning, kostvejledning og holdtræning.

Det er op til klubberne selv at lave individuelle aftaler med eliteSilkeborg om benyttelse at supportfunktionerne.

Medlemsklubberne er i dag:
– Silkeborg-Voel KFUM Håndbold
– Silkeborg IF Fodbold
– Mountainbike Klub Silkeborg
– Silkeborg Kajakklub
– Silkeborg Orienteringsklub
– Silkeborg Roklub
– Silkeborg-Ry Golfklub
– Silkeborg Svømmeklub
– SIF Q
– Søhøjlandets Bordtennisklub
– Silkeborg Pigerne og Drengene
– Silkeborg IF Cykling
– SFF1896 Ishockey
– SAK77 atletik

– Silkeborg Karateskole

– Silkeborg Speedway Club

– ØBG Håndbold