MOUNTAINBIKE 

KLUB 

SILKEBORG 
  

Mountainbike Klub Silkeborg er for dem, der gerne vil køre stærkere. Klubbens medlemmer favner bredt, men fælles er, at alle ønsker at forbedre sit niveau. I træningen giver det sig til kende gennem niveaudelt træning.

Træningen i Mountainbike Klub  Silkeborg er niveaudelt, hvilket gør, at der er plads til både de helt unge ryttere, der aldrig har dyrket MTB tidligere og ryttere med DM-titler i bagagen, som alle får mulighed for at træne optimalt i forhold til nuværende niveau og de mål, man hver især har sat sig.

De hurtigste og mest ambitiøse ryttere får lagt personlige træningsplaner ud fra sæsonmål, personlige samtaler, aktuelt niveau samt andre faktorer, der har indflydelse på træningen.

MTBK Silkeborg er meget engageret i det danske mountainbike-miljø og er meget aktiv under Dansk Cykle Union (DCU), hvor klubben hvert år arrangerer et stort løb med deltagelse af den danske MTB-elite.

Klubben har desuden tidligere afholdt flere danske mesterskaber inden for disciplinerne Cross Country Marathon og Cross Country Olympic.

Ressourcerne i MTBK Silkeborg er i høj grad prioriteret ud i aktiviteter for klubbens medlemmer, hvilket blandt andet betyder, at klubben ikke har noget klubhus, fordi medlemmerne hellere vil mødes i skoven og cykle.

MTBK Silkeborg afholder årligt mellem fire og seks klubaftener, hvor flere forskellige cykelrelaterede emner behandles i et fælles forum. Derudover arrangerer klubben temaaftener for medlemmerne, hvor der blandt andet sættes fokus på kost, ernæring og træning.

Ånden i klubben er præget af hjælpsomhed og god holdånd, og klubbens medlemmer er gode til at bakke op om de forskellige aktiviteter og hjælpe til, hvor de kan.