SILKEBORG 

KAJAKKLUB 
  

Silkeborg Kajakklub har i mere end 75 år været en del af Silkeborg, og siden blandt andre Jørn Nash (bror til Asger Jorn) den 4. juni 1940 var med til at etablere klubben, har den været i løbende udvikling.

Klubben har over de seneste ti år for alvor meldt sig ind i det fine selskab, hvor der er hængt op til flere medaljer om halsen på klubbens kaproere, som i stadigt stigende antal repræsenterer Søhøjlandet ved både VM, EM, NM og DM.

Det helt store mål er nu at udvikle en eller flere roere til at repræsentere Danmark ved OL, og som led heri arbejdes der tæt sammen med både Team Danmark og eliteSilkeborg om at give de unge roere de bedste muligheder for at nå deres potentiale som kaproere.

Silkeborg Kajakklub huser landets største Team Danmark talentcenter, hvilket også afspejler sig på ungdomslandsholdene, hvor omkring halvdelen af roerne hører hjemme i Silkeborg.

Silkeborg Kajakklub lægger stor vægt på, at klubbens unge talenter har så gode forhold, som det er muligt og har både flere dygtige trænere og en talentchef tilknyttet, ligesom samarbejdet med eliteSilkeborg har stor betydning for den fortsat positive udvikling af de mange talentfulde kajakroere.