SILKEBORG 

ROKLUB 
  

Silkeborg Roklub

Der er en stærk tradition for kaproning i Silkeborg. Udover Eskild Ebbesen er den mest kendte kaproer fra Silkeborg den nuværende sportschef i Dansk Forening for Rosport, Lars Christensen, der blev verdensmester som Silkeborgroer. Silkeborg Roklub ønsker at fortsætte traditionen for kaproning og fortsat udvikle stærke kaproere fra Silkeborgegnen.

Silkeborg Roklub ønsker at være en roklub, der over generationer kontinuerligt har et stærkt træningsmiljø, der skaber sunde, ressourcestærke unge mennesker, hvoraf nogle bliver kaproere, som kan gøre sig gældende på højeste internationale niveau.

Silkeborg Roklub kan kun realisere disse ambitiøse mål i samarbejde med andre, og der er derfor etableret samarbejde med eliteSilkeborg, som stiller ressourcer til rådighed, der gør det muligt at tilbyde klubbens unge roere et stærkt udviklingsmiljø med både målrettet, teknisk træning, fysisk træning, fysioterapi og ikke mindst muligheden for at indgå på Talent Team og Sports College sammen med eliteudøvere fra andre af byens førende eliteidrætsgrene.

Roning er en sport for både piger og drenge, og de fleste begynder at dyrke roning fra omkring 12-årsalderen, hvor man begynder p roning. rg Roklubs roskole. Her lærer man de mest grundlæggende ting om a 12-årsalderenvere fra andre af byens førende ngen af,å Silkeborg Roklubs roskole.

Klubbens roere er på vandet mellem to og fire gange om ugen. Om vinteren foregår træningen dog i roning i romaskine og suppleres med svømning og anden fysisk træning, så der er aktiviteter for ungdomsroere hele året rundt.

Læs mere om kaproning i Silkeborg Roklub: http://www.silkeborg-roklub.dk/Kaproning