DUAL 

CAREER 
  Talent Team

Dual Career er begrebet af at du mestrer at balancere din hverdag med to karrierespor.

Et talentudviklingsmiljø er spirende og udviklende når der skabes synergier mellem de væsentlige elementer i hverdagen blandt studie/arbejde, sport og familien. Der skal træffes valg, planlægges og nøje koordineres for at der skabes det optimale udbytte i DualCareer.

Der er i Silkeborg og Danmark mange eksempler i teori og praksis på, at det gavner udviklingen og resultaterne i sporten, uddannelsen og de sociale realtioner, når der prioriteres at skabe balance mellem de arenaer. Det har ofte vist sig at der skabes højere udbytte på alle arenaer når du som udøvere formår at koordinere, planlægge og styre elementerne i din hverdag.

Du vil udvikle evner til meget andet fremover i livet end resultater i studier og sport. Ved at mestre Dual Career erfarer og mestrer du en hverdag med mange bolde i luften, planlægning, pres, at turde sige til og fra, lytte til dig selv, samarbejde og tage ansvar for proces og mål. Du vil udvikle dig til at kunne begå dig på højeste niveau i forskellige arenaer.

eliteSilkeborg supporterer dual career vejen med råd og vejledning. Det er en udviklingsproces som naturligvis kræver indsats, men også har belønning. Income = Outcome og det forventes at du undervejs lærer at tage ansvar for din egen vej – både studie/arbejdsvejen og vejen fra talent til eliteudøvere i sporten. Vi guider og støtter dig til at du selv kan bestige de udfordringer og svære tider der må komme og derved blive en endnu stærkere version af dig selv.

TEAM DANMARK understøtter Dual Career.

Søger du en videregående uddannelse – læs mere her