KODEKS  
  Talent Team retningslinjer

eliteSilkeborg varetager som partner til Sølystskolen og Langsøskolen morgentræningerne i skoletiden på Talent Team. Træningen, som er på skoleskemaet to gange i ugen, varetages af eliteSilkeborgs samarbejdsklubber. For de elever, som ikke er aktiv i en idrætsklub i Silkeborg Kommune, tilbyder eliteSilkeborg målrettet basistræning på de tidspunkter, hvor de øvrige elever deltager i den idrætsspecifikke træning.

Elever på Talent Team indgår i et program, som understøtter den enkelte udøver i at opnå den optimale udvikling i både skole og idræt. Udøvere på Talent Team repræsenterer et partnerskab mellem eliteSilkeborg, Silkeborg Kommune, de lokale klubber, uddannelsesinstitutioner, Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund, og der er derfor sammensat et særligt kodeks for elever på Talent Team.

eliteSilkeborg ønsker at skabe en særlig kultur omkring Talent Team med det formål at kunne tilbyde det optimale miljø med skolegang, talentudvikling og en personlig hverdag for alle elever.

Det forventes, at udøvere på Talent Team efterlever det gældende Talent Team kodeks således, at udøverne udvikles og klargøres til et liv med eliteidræt i en balanceret hverdag.

Kodekset indeholder blandt andet regler og retningslinjer omkring kost, rygning, alkohol og generel adfærd både i og uden for skoletiden.

Talent Team forventer alle elever/talenter opfører sig som en ihærdig idrætselev og skaber bedst mulige udviklingsmuligheder for sig selv og øvrige klasse- og træningskammerater.

Download Talent Team kodeks 2020-21