SAMARBEJDS 

PARTNERE 
  

Hovedstenen i eliteSilkeborg er samarbejde. Mellem klubberne, eliteudøverne, skoler/uddannelsessteder og klubber. Derfor er det også nærliggende for eliteSilkeborg at samarbejde med en lang række eksterne partnere, som hver især hjælper med at opretholde et højt niveau og endda øge dette niveau endnu mere.

Blandt eliteSilkeborgs samarbejdspartnere er Idrætsklinikken på Regionshospitalet i Silkeborg, hvor kompe-tente læger med høj kvalitet undersøger og behandler de unge udøvere for sportsskader, så de hurtigt kan komme tilbage i trænings- og konkurrencetøjet.

Et sådant samarbejde med dygtige idrætslæger i lokalområdet har stor værdi for eliteSilkeborg, da det blandt andet sparer udøverne og klubberne for lange rejsetider og samtidig sikrer god behandling.

eliteSilkeborgs ansvarshavende fysioterapeut Thomas Hjort forklarer betydningen af samarbejdet med Idrætsklinikken som værende af stor betydning.

– Vi har at gøre med nogle af landets allerstørste navne inden for flere forskellige idrætsgrene, og det er meget vigtigt, at de bliver behandlet helt rigtigt, når de rammes af skader. Idrætsklinikken har mange gange vist, at de tilbyder den bedste behandling på det her niveau, siger Thomas Hjort.

Derudover samarbejder eliteSilkeborg tæt med Team Danmark, Silkeborg Kommune, Senzone, Silkeborg Rygcenter, Certus Forsikring, Polar, og Sport Master Silkeborg, som hver især bidrager med kompetencer, services og produkter, som altsammen er med til at kunne tilbyde Silkeborgs talenter et helt unikt talentmiljø.