SENZONE 
  Senzone web 
Senzone er en dansk virksomhed startet i 2008. Manden bag virksomheden er ortopædisk håndskomagermester Brian Skaarup. Med udgangspunkt i sine mange års erfaring i anatomi, ortopædi og biomekanik var han overbevist om, at sensormotoriske indlæg kunne styrke sportsfolks præstationer. Ligeledes mente han, at de kunne afhjælpe mange af de gener og skader, som folk oplever på grund af deres gangmønster.

Det blev starten på virksomheden senzone, der i dag fremstiller indlæg til alle, der har brug for at få harmoni i føddernes muskulatur. Og brugerne tæller både sportsfolk, diabetikere, børn og en lang række mennesker, der i dagligdagen har brug for bedre balance og harmoni i bevægeapparatets fundament: Fødderne.

Alle fødder er forskellige og træder forskelligt – derfor er det vigtigt, at din sål er tilpasset til netop din fod. Hver gang du går eller løber, belaster du dine fødder – og den belastning fordeler sig op i hele kroppen.

Derfor kan konsekvenserne af, at du træder skævt, eller at din fod er i ubalance, være mange: Selvfølgelig ondt i fødderne. Men også smerter og skader i for eksempel knæ, hofter, ryg og nakke kan skyldes, at det går skævt med dine fødder.

Gennem eliteSilkeborg tilbyder vi vores talenter behandling og support ved Senzones dygtige specialister.

Læs mere om vores samarbejdspartner Senzone.dk