SUPPORT 

 
  

 

Når et ungt talent ønsker at forfølge drømmen om at slå igennem på eliteniveau, kræver det ofte store ressourcer, både fra udøveren selv men også fra forældre, trænere, ledere og mange andre med tilknytning til den unge.

eliteSilkeborg tilbyder derfor en lang række supportfunktioner til rådighed for udøverne på Talent Team og eliteAkademiet samt for medlemsklubberne. Blandt supportfunktionerne er træningscentret i JYSKarena, fysioterapi, mentaltræning, skemalagte konsultationer eller træninger, individuelle forløb samt forskellige kurser, netværksmøder og øvrige tilbud til klubberne.

eliteSilkeborg har i samarbejde med Silkeborg Kommune skabt et trænings- og supportcenter, som skaber perfekte rammer for, at den enkelte udøver kan tilpasse og målrette sin træning specifikt til sin idrætsgren og sine målsætninger.

Lokalerne i JYSKarena giver mulighed for forskellige former for holdtræning, styrke- og stabilitetstræning samt genoptræning. Herudover er der direkte forbindelse til et integreret undervisningsmiljø. Træningslokalet benyttes af både eliteSilkeborg og samarbejdsklubberne til diverse træningstilbud samt idrætsundervisning.

eliteSilkeborgs fysioterapeuter har kontor og behandlingsrum i trænings- og supportcentret, hvor de også er ansvarlig for at vejlede udøverne i træning.

Fysioterapeuterme er fast tilknyttet Talent Team og elite Akademiet, hvor de bidrager med fysisk træning og vejledning i den almene idrætsundervisning.

eliteSilkeborgs fysioterapeuter kan af udøverne bruges i forbindelse med både træningsoptimering og skadesbehandling.