SPORT 

& KOST  
 

eliteSilkeborgs talenter, forældre og trænere tilbydes information om kost og væskes betydning for sundhed, almen udvikling, træning og konkurrence.

Vi tilbyder Team Danmarks basalkurser, kostworkshops i teori og praksis samt vejledning med bred viden om sportsernæring generelt til talenter i idrætsklasser på Talent Team og eliteAkademiet samt medlemsklubber.

Herudover tilbyder eliteSilkeborg individuelt skræddersyede kurser og forløb med udøvere, forældre eller trænere til medlemsklubber efter aftale.

Vi tilbyder den enkelte udøver individuel vejledning om optimering af mad og drikke i forhold til træning. Dette tilbydes gratis til Toptalenter (Du kan søge om at blive Toptalent hos eliteSilkeborg). Øvrige talenter tilbydes ligeledes individuel vejledning – dog mod et honorar som aftales individuelt efter behov for antal vejledningssessioner.

Prisniveau ligger på 1.200 kr. for 3-4 vejledninger via et forløb.

Vores sportsdiætist Heidi Simonsen er Team Danmark godkendt underviser.

Hun er fast tilknyttet Talent Team, hvor hun underviser i sportsernæring og vejledning i den almene idrætsundervisning.

eliteSilkeborg hjælper flere toptalenter igennem fokusområder som muskelopbygning, vægttab samt restitutions- og genoptræningsperioder.

Vi oplever hos eliteSilkeborg, at sportsernæring er et område, som med en indsats kan medføre stor gevinst for talenter og i træningsmiljøer. En kostvejledning kan eksempelvis omhandle optimering af dagens måltidsfordeling og indhold, muskelopbygningsfasen eller vægtreduktion.

eliteSilkeborg tilbyder:

  • Kurser
  • Workshops
  • Individuel vejledning til talenter
  • Praktiske madlavningsworkshop
  • Klubkurser
  • Konsulentopgaver med fokus på optimering af ernæringstilbud ved træning, træningslejre samt konkurrencer.

Kontakt

Heidi Simonsen
Telefon: 40929259
hesi@elitesilkeborg.dk