eliteSilkeborg har i samarbejde med Silkeborg Business College og Team Danmark skabt et trænings- og supportcenter, som skaber perfekte rammer for, at den enkelte udøver kan tilpasse og målrette sin træning specifikt til sin idrætsgren og sine målsætninger.

Lokalerne på Silkeborg Business College giver mulighed for forskellige former for holdtræning, styrke- og stabilitetstræning samt genoptræning.

Træningscentret indeholder blandt andet løbebånd, cykler, styrketræningsmaskiner, vægte i alle afskygninger og et fuldt udstyret TRX-træningslokale.

Lokalerne i træningslokalet er indrettet med et integreret undervisningsmiljø, hvilket gør det attraktivt at kombinere teori og praksis i idrætsundervisningen.

Træningscentret er primært til for eliteSilkeborgs atleter, herunder elever på Talent Team, eliteAkademiet og Silkeborg Efterskole, men også elever på Silkeborg Business College og andre har mulighed for at købe adgang til faciliteterne på skolens tredje sal.

Se i skemaet herunder, hvornår lokalerne er tilgængelige for fri træning, og hvornår de er forbeholdt individuel og holdtræning for eliteSilkeborgs udøvere og samarbejdsklubber.

Læs mere om eliteSilkeborgs basisundervisning for udøvere mellem 13 og 18 år.